logo

Jaarverslag

Het jaarverslag is voor veel organisaties het meest serieuze stukje drukwerk. Naast de financiƫle verslaggeving is het de ideale gelegenheid voor een inspirerende tekst, gelikte fotografie en mooie vormgeving. Want juist in een jaarverslag kan je bedrijf zich van z'n beste kant laten zien. Trend: een online jaarverslag gecombineerd met een beknopte, gedrukte versie.

PDF jaarverslag Crescas

Crescas

Jaarverslag als bladerbare PDF, verspreiding via email of te downloaden op website.

Stichting Connect International

Diverse jaarverslagen, traditioneel gedrukt en als printing on demand (digitale druktechniek waarmee je publicaties pas gaat afdrukken als er een bestelling binnenkomt).


Connect International won in 2007 voor haar jaarverslag de Transparantprijs in de categorie kleine instellingen en werd het jaar daarop nog een keer genomineerd.
De Transparant Prijs wordt georganiseerd door PricewaterhouseCoopers in samenwerking met Stichting Civil Society en is bestemd voor de Nederlandse charitatieve instelling die het meest inzichtelijke en onderscheidende jaarverslag presenteert.Tegenwoordig publiceert de organisatie zijn jaarrapportages online, zie connectinternational.nlKIT/Tropen Instituut

Trackrecords van KIT-projecten per land.