logo

Glossy voor Montessori

image

Klant

Password brand fusion werd door het Montessori Platform Oost (MPO) gevraagd een tijdschrift samen te stellen dat volledig gewijd was aan 'Montessori'. Een magazine dat duidelijk moest maken dat Montessori-onderwijs helemaal van deze tijd is. MPO is een groep enthousiastelingen die vanuit verschillende invalshoeken binding hebben met het Montessori-onderwijs in oostelijk Nederland.

Opdracht

Hoe pak je dat aan? PassworD schakelde tijdschriftenspecialist Luna 3 in voor de grafische vormgeving. Samenstellers Willem Verdaasdonk en Joke Zwaal doken vervolgens een halfjaar in de wereld van Montessori. Ze kwamen op scholen en kinderdagverblijven. Spraken met directeuren, leerkrachten en teamleiders en niet te vergeten: de kinderen. Het leverde een unieke kijk op achter de schermen van het Montessori-onderwijs.

Oplossing

Luna 3 maakte in samenwerking met PassworD een echte glossy van 52 pagina's voor het Montessori onderwijs, getiteld Montessori. Leren & Leven. Vol verhalen, full colour foto's en bijpassende vormgeving. Diverse betrokkenen van het Montessori basis- en voortgezet onderwijs werden er in geportretteerd.

www.password.nl