logo

Wijnhandel online

image

Klant

Deze importeur van fantastische wijnen werd opgericht in 1999 en is het resultaat van een hobby die langzamerhand uit de hand liep. Wijn staat bij Eijsackers Premium Wines voor ontspanning, gezelligheid en genieten. Om klanten beter te kunnen bedienen, is het bedrijf steeds professioneler geworden. Echter, de passie voor wijn – ontsproten uit een hobby – zit er nog helemaal in. Het devies: 'Het leven is te kort om slechte wijn te drinken!'

Opdracht

De oude website was verouderd en bovendien lastig up-to-date te houden. Belangrijker nog: de site was niet responsive. D.w.z. nauwelijks toegankelijk voor klanten met een smartphone of tablet. Kernvraag: “Hoe kan Premium Wines zich onderscheiden van de concurrentie?”

Oplossing

Luna 3 tekende voor een onderscheidende website met veel aandacht voor bijzondere fotografie. Het karakter van iedere wijn werd vertaald in een beeld. Ooit prachtfoto's van antraciet, lavendervelden & oude kaas gezien bij een e-commerce website voor wijn? Premium Wines durfde het aan en maakte samen met Luna 3 een sprankelende website, incl. email-marketing via Mailchimp.

www.premiumwines.nl

PS. Nieuwe klant bij Luna 3? Tot eind dit jaar sturen we je graag i.s.m. Eijsackers Premium Wines op onze kosten een mooie fles wijn, port, crème de cassis of limoncello.